Partners

Partner met ons

Hit and run? Niet ons ding. Wij staan achter ons doel en willen onze belofte nakomen om onze generatie een unieke leefomgeving te bieden. Wij zorgen hiervoor door minstens 10 jaar betrokken te blijven bij het project met het tekenen van een master lease of management contract.

Wij zijn ook op zoek naar samenwerkingen met service providers die waarde kunnen toevoegen aan onze community in het gebouw of in de buurt.

Vul dit formulier in en kom in contact!

Iemand van ons team neemt binnen 1 werkdag contact met je op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Met wie werken we samen?

Beleggers

Wij werken samen met particuliere en institutionele investeerders en bepalen gezamenlijk de beste invulling voor de vastgoed portfolio.

Ontwikkelaars

Samen met ontwikkelaars die de potentie van community-living inzien, ontwikkelen wij vastgoed projecten met een goed rendement.

Gemeentes

Samen met gemeentes zorgen wij ervoor dat wonen in steden betaalbaar blijft en dat steden een aangename plek blijven om te wonen.

Architecten

Wij werken samen met de beste architecten om onze visie over de toekomst van steden te vertalen in unieke ontwerpen.

Leverancies

Leveranciers krijgen toegang tot de community en in ruil daarvoor vragen wij om betere prijzen voor onze leden.

Lokale ondernemers

Wij willen de community en lokale ondernemers samen brengen. Dit faciliteren wij met ons community platform.

Belangrijkste voordelen van een samenwerking met INSYNC

Portfolio

Hands-off investering

Van het vinden van een locatie tot projectontwikkeling en van operations tot community management, wij zijn in staat om alle aspecten te behandelen voor het opbouwen van een toekomstbestendige portfolio in de komende jaren.

master lease

Stabiele huurstromen

Wij committeren ons voor langere tijd aan onze projecten doormiddel van meerjarige (10-15 jaar) exploitatie overeenkomsten met vastgoed eigenaren. Wij zorgen voor snelle lease-ups en hogere bezettingsgraden door onze online marketingstrategie.

BEHEER

Technisch beheer

INSYNC werkt samen met de beste vastgoedbeheerders die de nieuwste technologieën gebruiken om de onderhouds- & exploitatiekosten te verlagen en de ervaring & het welzijn van onze leden te verbeteren.

INSYNC