OVer ons

INSYNC creëert betere woon ervaringen voor een betere prijs

ONZE MISSIE

Het bouwen van toegankelijke, betrouwbare en inspiratievolle leef omgevingen voor onze generatie

Steden groeien snel en blijven een populaire plek onder millennials. Maar wonen in de stad brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Zeker als je nieuw bent in een stad zal het even duren voordat je je plek gevonden hebt. Het vinden van de juiste balans tussen jouw werk, sociaal leven en gezondheid is een grote uitdaging. Een belangrijk onderdeel dat bijdraagt aan een gebalanceerd leven is de plek waar mensen het grootste deel van hun tijd doorbrengen, hun woning. Daarom willen wij met INSYNC een leefomgeving faciliteren waarin bewoners in-sync kunnen zijn met elkaar, de stad en zichzelf.

Het is onze missie om voor onze generatie toegankelijke, betrouwbare en inspirerende huisvesting te bieden. Wonen bij INSYNC beperkt zich niet tot het uitsluitend huren van een woning, maar geeft toegang tot een levendige community, shared spaces en services. Het community-based woonconcept is ontstaan vanuit ervaringen die wij zelf als jonge stedelingen in de stad hebben opgedaan.

Waar wij voor staan

Verbonden

INSYNC is ontstaan uit een behoefte van de doelgroep, omdat wij zelf onderdeel zijn van deze groep. Door die verbondenheid kunnen wij de beste ervaring bieden.

Gecommitteerd

Wij staan achter onze missie en willen onze belofte nakomen om onze generatie een unieke leefomgeving te bieden. Wij zorgen hiervoor door langdurig betrokken te blijven bij onze locaties, dus ook na oplevering.

Transparant

Wij geloven dat het opbouwen van vertrouwen bij onze partners en leden cruciaal is om onze doelen te bereiken. Wij zijn vastbesloten om vanaf het begin realistische verwachtingen te scheppen en alle partijen daarbij betrokken te houden.

Bold

Wij moeten moedig zijn om onze doelen te verwezenlijken. Waar anderen stoppen, gaan wij door om inspiratievolle en toegankelijke woningen te ontwikkelen voor onze generatie.

Het team

Justin Wedekind

Co-Founder | Business Development

David Wiegel

Co-Founder | Finance & Operations

Tobias Kreuger

Co-founder | Product & Marketing

INSYNC